Genel

ECZANE YÖNETİMİ FORUMU

Eczanem Dergisi tarafından düzenlenecek olan ECZANE YÖNETİMİ FORUMU ile ECZANE TEKNİKERLERİ ve TEKNİSYENLERİ FORUMU 2021  organizasyonu online olarak gerçekleştirilecektir.
Organizasyonun temel amacı; Eczacılarımızın en büyük yardımcısı olan sizlerin ihtiyacı olan konu başlıklarını işleyerek bilgilerini güncel tutmaktır. Eczane Yönetimi alanındaki yenilikleri, yeni trendleri, gelişmeleri ve deneyimleri paylaşmak, sektör temsilcileri ile eczacılar arasındaki iletişim ve işbirliğini artırmayı amaçlamaktadır
Hem mesleki açıdan son gelişmeleri takip edip oturumları izleyebilecek, hem de fuar alanında firmalar ile bire bir görüşerek sipariş imkanına sahip olabileceksiniz.
Sempozyum Eczane Teknisyenlerine ücretsiz gerçekleştirilecek olup katılmak isteyen meslektaşlarımızın aşağıda bulunan linki tıklayarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Sempozyum sonunda katılımcılara Katılım Belgesi verilecektir.
Sizleri 30 Eylül – 1 Ekim 2021 tarihlerinde düzenlenecek olan “I. ECZANE YÖNETİMİ FORUMU 2021 ile ECZANE TEKNİKERLERİ VE TEKNİSYENLERİ FORUMU” organizasyonumuza davet etmekten onur ve mutluluk duyarız.